Riktigt Roliga Resor

Sommar- och vinter i Tromsö

Tromsö har ett brett utbud av aktiviteter både sommar och vinter. Staden är idealisk för små och stora upplevelser oavsett om du är i branschen, är arbete eller resa i det privata näringslivet. Tillsammans med stadens kulturella grupper och företag äventyr, skräddarsyr vi de kulturella och friluftsliv både sommar och vinter. Hotell finns det också många av…

Radisson SAS Hotel har alla tänkbara faciliteter, ett stort hotell med 490 bäddar, inklusive 10 sviter och det finns också ett utmärkt rykte. Detta är hotellet för dem som vill spendera pengar på bostäder i tillägg till alla de upplevelser som en turist i Tromsø.

I hjärtat av Tromsö ligger Clarion Collection Hotel Med precis vid piren. Det gör också Clarion Hotel Bryggen, Tromsö nyaste och mest moderna hotell, som har en hälsoavdelning med utomhus bastu och jacuzzi. Thon Hotel Polar har vardagliga låga priser året runt och ligger i stadens centrum. Det gör Ami Hotel. ABC North, beläget på en lugn sidogata 400 meter gångavstånd till centrum, också boende till ett rimligt pris, här kan du antingen köpa frukost eller skapa din egen i köket.