Riktigt Roliga Resor

Världens roligaste resa

Jag minns när jag och mina polare drog på en resa till Visby. Jag tror det var 2006 eller något sånt. Det var på sommaren, precis innan Stockholmsveckan så det var fortfarande lugnt där. Eller, det var lugnt tills vi kom 😉 Vi bodde på nåt jättefräsigt hotell typ mitt i stan och det var den bästa resa jag nånsin vart på! Vi började varje morron med den stora frukostbuffén och sedan var man good to go så att säga.

Ner på stan och skaffa något att dricka. Det la vi i kylväskan och drog till stranden där vi låg och spanade på folk hela dan, hela tiden med en kall i näven. Efter det var det upp på hotellet och en snabb dusch innan middan som gällde. Vi käkade i hotellrestaurangen alla kvällar utom en, och maten var helt sjukt god!

Sedan festade vi tills solen gick upp och stupade i hotellsängen och så började dagen om igen.

Det behövs inte alltid jättemycket mer än goda vänner och en trevlig stämning för att det ska bli en resa värd att minnas 🙂