Riktigt Roliga Resor

British English

Har man varit där en gång så kommer man säkert tillbaka många fler gånger! Det fick jag höra när två äldre damer satt på en bänk i parkan och hade en konversation som växlade mellan svenska och engelska! Jag märkte att en ut av damerna pratade perfekt engelska på det så kallade “British English”, vilket i min mening är vackraste och mest korrekta sättet att tala engelska! Jag tror att det var då, jag bestämde mig för att lära mig engelska på riktig. För att göra det så måste jag komma till England fick jag veta, för annars skulle det bli mycket svårt att få lära sig språket alltså engelskan på ett så korrekt sätt som möjligt. Hur som helst så började jag att titta på de alternativ som fanns att gå på! Det skulle visa sig att det fanns hur många kurser och skolor och andra instanser som helst och välja mellan, men vilken eller vilka var de rätta alternativen som funkade bäst för mig!? Jag började ringa runt till alla jag som jag kände eller viste att de hade åkt till England och kanske hade gått på någon kurs, och hade kanske erfarenhet i hur och vida jag skulle gå till väga! Efter en lång tid av sökande, vilket många gånger kom till att bli påfrestande både för mig och också de tillfrågade alltså mina vänner oftast, så började sakta men säkert en bild dyka upp, som skulle visa sig vara den jag har letat efter under denna långa tid! Ju jag fick lära känna ett företag som har kommit att bli min rese partner under många år! Varför rese partner kan jag förklara med det att de har gjort tillvaron mycket behagligare än det har varit för mig, och jag måste tillägga att det är inte bara jag och mitt liv utan många människor som har haft chansen att komma i kontakt med “IS”, alltså det så kallade “internationella Skolorna”. Så vill du också få uppleva det vi har upplevt, ta du också och boka en språkresa med IS så får du avgöra själv om jag har rätt eller om jag har rätt! 😀