Riktigt Roliga Resor

En vecka i Stavanger

hotell Stavanger

Nästa vecka börjar min semester och då bär det av till Stavanger i Norge. Jag ska spendera en hel vecka och vandra i den vackra naturen. Det fantastiska med Stavanger är ju att det är nära till berg och att man får uppleva den otroligt vackra skandinaviska naturen, samtidigt som de även har sandstränder och vackra fjordar. De har till och med blivit utsedda till världens sjätte bästa sandstrand av Sunday Times – i Norge!

Jag har varit där tidigare men då bara under ett kortare besök. Nu kommer jag verkligen utnyttja tiden, koppla av, äta en massa god mat och njuta av Stavanger. Ser verkligen fram emot resan. Den här gången kommer även min pojkvän med mig och han har sett till att vi får ett bra hotell med spa, pool och romantiska middagar. Jag längtar!