Riktigt Roliga Resor

Jag vill resa bort till solen!

Jag är trött på det gråa vädret och känner för att resa till ett varmare ställe! Eller kanske flytta dit för gott! Alltså vi vet att människan inte kan överleva utan sol, jag pratar inte om ett liv helt utan sol utan, att inte se solen på riktigt under hela vinterhalvåret! Jag vet inte om det är på grund av detta eller kanske andra faktorer som jag börjat se om mina prioriteringar i livet! Jag tycker så här, att livet är för kort för att man ska hålla ut i den här kylan och i det här mörkret! Man lever ju bara en gång har man hört många gånger, och därför kan det inte vara värt att spilla bort tiden på det här sättet! Jag menar, att man ska kunna säga till sina barnbarn när det är dags, att jag gjorde det, jag levde som jag ville och drog i väg på ett äventyrsresa, där det inte var viktigt hur mycket pengar jag tjänade utan vilket kvalité mitt liv hade! Jag vet att det låter lite kliché artad men jag tror att även ni förstår vad jag menar med det nu! Att prata om det, är ingen lösning, man ska sätta igång och göra det till varje pris! Jag försvinner nu, och vet inte vad ni som läser detta kommer att göra, men en sak kan ni göra! Skriv några rader här nere och säg vad ni tycker! För det kommer jag att läsa, även om jag håller på med att sola hela dagarna! 😀