Riktigt Roliga Resor

Kuba – Paradisön som har allt

Här uppe i norden står vi till randen på höstfärger och mörkret börjar kännas påtagligt både morgon och kväll, längtan att få fortsätta sommarens ljus, värme och glädje lever kvar även om man njöt som bäst av flera veckors semester. Om du likt många andra sparar den där sista veckan till en riktigt härlig upplevelse ja då ska du fortsätta läsa om heta Resor till Kuba!

Denna karibiska paradisö är fylld av spännande resmål och upplevelser!

Beroende på vilken typ av resa man är ute efter erbjuder Kuba ett brett utbud, här hitta du utmärkta charterhotell med närhet till strand och avkoppling eller så väljer att att anamma det stressfria levende som är på Kuba. Istället för att bo på hotell kan du välja att bo i casas, det innebär helt enkelt att ni bor hos en Kubansk familj till en mindre summa pengar och ni får boende, mat och allt som öfast tvättar de ens kläder också. Lite som att vara hemma.

Mesta av det bästa

Kubas variation är något av det bästa i världen, vill du uppleva museum, sevärdheter och allt det klassiska som förknippas med en resa till Kuba så beger man sig till Havanna. Här finns Hemingways favoritbar, hotellen där amerikanska kändisar som Frank Sinatra bott på och mängder av klassiska amerikanska bilar och färggranna hus. Tar man sig en bit ut från huvudstaden kan man se tobaksfält och sockerrör som sträcker sig mot himlen och vita sockerberg.

Vill man klättra, cykla, rida och ha äventyr tar man sig bäst till Viñales. Avslutningsvis kan man självfallet bara koppla av med strand och turkost vatten på ett charterhotell och dansa salsa natten lång vilket man bäst gör i Varadero.

Kuba är hett, Kuba är fantastiskt roligt och det är därför resor till Kuba är så inne och bör upplevas!